ЦСКА показва как ще изглежда строителството на новия стадион

7 Dni Sport12.12.2022
Screenshot 2022-12-12 at 13.23.11

Ръководството на ЦСКАизлезе с нова информация в рубриката на клуба „Знаете ли, че…?“, която „червените“ поддържат в социалните мрежи. От написаното става ясно, че строежът на стадион ще представлява комбинация от монолитно строителство и предварително готови сглобяеми елементи.

От клуба разкриха още, че в четвъртък ще покажат нагледно как би изглеждало строителството на новия стадион.

„Знаете ли, че строежът на стадиона ще представлява комбинация от монолитно строителство и предварително готови сглобяеми елементи с цел оптимизация на сроковете за изпълнение и намаляване на строителните дейности на площадката по време на реконструкцията.

Звучи донякъде сложно, нали? Какво точно значи? А какви ще са сроковете? Какво ще рече намаляване на строителните дейности и защо е важно?

Всички тези отговори ще ви дадем в четвъртък, когато ще ви покажем подробно и нагледно как би изглеждало строителството на новия стадион, а също ще ви дадем и още важни детайли около идейния проект, който е на финалната права“, написаха от „Армията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ