Армейски рекордьор фаворит за ФК ЦСКА 1948 II, ако Вальо Илиев наследи Ел Голеадор

7 Dni Sport10.12.2022
ЦСКА, Тодор Янчев

Валентин Илиев е основен фаворит да наследи Любослав Пенев начело на ФК ЦСКА 1948. Както е известно, по-рано днес Ел Голеадор обяви, че се разделя с „червените“ заради „клубни промени в начина на управление в спортно-техническата част“.

Заедно с легендарния нападател си тръгват спортният директор Радослав Здравков и главният селекционер Методи Томанов. До момента „червените“ не са излизали с официален коментар относно трусовете в клуба.

Ако Илиев седне на мястото на Пенев, начело на дублиращия състав може да застане Тодор Янчев, пишат колегите от „Спортал“. Рекордьорът по мачове за ЦСКА в евротурнирите е на първо място в списъка на ръководството на „червените“, като само преди няколко дни Янчев беше назначен за старши треньор на Спортист (Своге).

Припомняме, че дубълът на ФК ЦСКА 1948 води уверено в класирането на Втора лига, след изиграването на есенния дял от сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ