Истината за Цветан Петров от „Игри на волята“ – сбъдна си мечтата за Виктория, получи му се

7 Dni Sport09.12.2022
Цветан Петров,

Тази година участниците в приключенското риалити завързаха много здрави връзки помежду си. Имаше любовни триъгълници, приятелства и сериозни свалки, които обаче навън не устояха

Цецо в „Игри на волята“ имаше една мечта – да изведе колежката си по спорт Виктория на среща, на която ще са с красиви дрехи, ще седнат в някой ресторант и ще се насладят на време заедно. Е, това се случи!

Е, ще разочароваме романтиците, тъй като става въпрос за излизане с всички участници от „Игри на волята“, на което присъстваха и двамата волейболисти.

Всъщност в интервю за „вбокс7.ком“ Виктория даде много ясно да се разбере, че между тях двамата освен приятелство, няма нищо друго. „С Цветан след предаването си останахме само приятели и следващият въпрос сега е: „Защо?“. Явно защото така е било писано, но това не пречи да имаме едно страхотно приятелство“, заяви тя.


Цветан Петров и Виктория Григорова в приятелска прегръдка извън формата „Игри на волята“.

Самата Виктория в момента е едно от най-горещите телевизионни лица и редовен гост в студиата покрай Световното първенство по футбол в Катар. Трябва да признаем, че явно си я бива и в това, а прогнозите ѝ засега се сбъдват с голяма точност.

Иначе Виктория сподели, че ще посрещне коледните празници със семейството си вкъщи. Тя има брат, с когото очевидно имат доста силна връзка и са доста често заедно. „Ще си обуя дебелите коледни чорапи, ще си облека коледния пуловер, ще си направя греяно вино и ще прекарам празника с най-близките си хора“, обеща си Виктория.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ