Истината за Юлиан Вергов и Диана Димитрова: Отново ще я пребия. Тя посегна на най-милото ми – детото ми Алена

7 Dni Sport09.12.2022
Юлиян Вергов,

Юлиан Вергов по никакъв начин не се разкайва, че е пребил Диана Димитрова. Нещо повече, той дори се заричал пред приятели и колеги, че пак би я ступал заради това, което тя му е сторила.

Преди 5 години актьорът се нахвърлил върху любовницата си заради нейните интриги и манипулации към дъщеря му Алена. Той бил категоричен, че щом някой посегне на детето му, става звяр.


Юлиан Вегов и дъщеря му Алена на пазар и вкусна храна в съседната на България страна Турция.

След като Юлиан поискал да се раздели с Диана, за да опита да запази брака си, актрисата започнала мръсна игра спрямо семейството му. Тя се свързала с 15-годишната Алена и започнала да й се предлага за приятелка, а в същото време да я настройва срещу майка й. Дори в един момент й предложила да заживее с нея и й обещавала да се грижи добре за нея.

Вергов побеснял още в мига, в който узнал, че любовницата му общува с дъщеря му. Затова, когато я видял на снимките на „Откраднат живот”, не издържал и я нокаутирал.

В понеделник предстои актьорът да бъде разпитан от прокуратурата. Той изобщо не се притеснявал и дори се заканвал, че и пред разследващите ще каже, че не съжалява.

Наказателна отговорност обаче, освен извършителя на деянието, може да понесе и Евтим Милошев. Продуцентът на сериала е лицето, за което Диана каза, че я е изманипулирало да не подаде жалба още тогава.


Юлиан Вергов и Алена в момент, в който заедно си споделят времето – на разходка на мотор тип скутер.

Във всички показания Димитрова изобщо не споменава дъщерята на бияча си, но няма как той да е избухнал за нищо. Тя в медиините си изяви дотук не говори за мотива на този, който я е пребил, което буди съмнения, че крие нещо.

Автор: „Уикенд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ