ФК ЦСКА 1948 Сф покани Тодор Янчев

7 Dni Sport09.12.2022
Царско село - ЦСКА, Анатоли Нанков, Тодор Янчев, Стойчо Младенов, Карло Мухар

ФК ЦСКА 1948 опитва да разубеди Любослав Пенев в решението му да напусне треньорският пост.

Както „Тема Спорт” информира вчера Ел Голеадор е подготвил оставката си. По този повод вчера се е провела среща между него и Цветомир Найденов. Не е ясно как се е развила тя и дали има промяна в твърдо заявеното намерение от страна на Пенев да сдаде поста.

Сред обсъжданите варианти за нов треньор на ФК ЦСКА 1948 Сф е Валентин Илиев. Той e гласен да замени на поста Любослав Пенев. Досега бившият централен защитник бе начело на дублиращия състав, който зимува на първо място във Втора лига. За наставник на втория отбор на ФК ЦСКА 1948 пък е търсен Тодор Янчев, довериха сигурни източници.

Тошко само преди няколко дни застана начело са Спортист Своге, но сега е получил предложение, върху което в момента умува.

Поемане на поста старши треньор от оперативния директор Стойчо Младенов не стои на дневен ред. Преди 3 месеца и половина специалистът обяви, че слага край на треньорската си кариера и започва работа в клуба, играещ домакинските си мачове в Бистрица.

Кирил Котев пък най-вероятно ще смени Радослав Здравков като спортен директор. Както вече се писа, Ради и Методи Томанов също са заявили желание на напуснат, като са солидарни с Любослав Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ