„Да информацията отговаря на истината. Саша Илич има коз, подписва с ЦСКА – майстор е, класа е.“

7 Dni Sport09.12.2022
Арда Кърджали - ЦСКА, Саша Илич

ЦСКА зимува на върха в родната efbet Лига с точка преднина пред тима на Лудогорец и малко по-комфортен аванс пред третия в таблицата ФК ЦСКА 1948. Сега отборите са във ваканция, но в спортно-техническите им ръкодства се работи на пълни обороти. Целта е една – подсилване и стягане на редиците за пролетния маратон, който ще реши името на титлата през сезон 2022/23. От своята страна ЦСКА се надява да спре доминацията на Разград, а те пък искат 12-та поредна. Какво ще се случи предстои да разберем, но едно ясно очакват ни интересни трансферни сделки.

Именно с такава информация излиза в днешния си брой столичен ежедневник. В писанието се пише за чуждестранен играч, който е много близо до ЦСКА. Въпросната медия го описва като „коз на Саша Илич“. Става въпрос за креативен атакуващ играч от типа на Джонатан Линдсет, който да прави разликата и да повиши нивото и КПД-то на отбора.

Припомняме Ви, че Саша Илич не веднъж е споделял, че в ЦСКА трябва да идват само играчи, които могат да правят тази разлика, която в края на сезона отделя шампиона от подгласника. Направиха се няколко такива трансфера през лятото, като най-вече се открояват имената на Джонатан Линдсет и Жираир Шагоян. Първият захапа здраво на своя пост, но при втория ситуацията е малко по-различна. Арменецът още се климатизира. „Червените“ се надяват Жираир да покаже цялата си класа и това, което може през пролетта. Подобна бе ситуацията с Маурисио Гарсес и Браян Морено, на които им беше нужен един полусезон и след това захапаха с пълна сила.

Селекцията в ЦСКА през зимната пауза няма да бъде мащабна, но ще бъде качествена. Целта е и да се запазят всички основни фигури в състава, които оформят гръбнака на сегашния отбор на „червените“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ