Кристиано Роналдо разочарова цяла Португалия: Отказвам, казвам Ви, отказвам

7 Dni Sport07.12.2022
Португалия - Уругвай, Кристиано Роналдо

Въпреки гръмката победа с 6:1 над Швейцария на 1/8-финалите на Световното първенство в Катар, в Португалия отново няма мир и разбирателство. Причината отново е суперзвездата на тима Кристиано Роналдо.

Капитанът на „мореплавателите“ бе резерва в мача срещу „кръстоносците“, като се появи в игра в 73-ата минута. В деня след мача наставникът на Португалия Фернандо Сантош организира две отделни тренировки за играчите си.

Едната бе за титулярите, които трябваше да тренират във фитнеса, докато резервите трябваше да работят на тренировъчното игрище. Роналдо обаче не бе сред групата на резервите, а вместо това бе във фитнеса с титулярите, съобщи вестник „Marca“.

От щаба на Португалия не съобщават 37-годишният нападател да има някаква травма, което да наложи това той да не практикува игрови ситуации, затова е по-вероятно той отново да е недоволен от променилия му се статут в отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ