ЦСКА и Берое сядат на преговри: Искаме ги, подпишете ни, дайте ни ги

7 Dni Sport07.12.2022
ЦСКА, Саша Илич

ЦСКА ще седне на масата за преговори с Берое на тема преотстъпени футболисти. Както е известно, в Стара Загора под наем се подвизават Калоян Кръстев и Митко Митков.

Договорът на първия е до зимата и при настоящите условия той трябва да се завърне на „Армията“ през пролетта, а вторият е обвързан със зелено-белите до лятото.

„Тема Спорт“ обаче разбра, че плановете на треньора Николай Киров са напълно противоположни. Той иска да задържи Кръстев за още 6 месеца, докато не възнамерява да разчита на Митков. Затова и в близките дни ЦСКА и Берое ще дискутират бъдещето на двамата футболисти.

Очаква се от Борисовата градина да дадат зелена светлина за оставането на Кръстев под Аязмото и да се опитат да намерят нов клуб, където да преотстъпят Митков. 22-годишният флангови футболист постоянно е преследван от контузии в последните години, които му пречат да разкрие потенциала си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ