Шефовете на Левски отсвирили битката с тима на Лудогорец

7 Dni Sport06.12.2022
Левски, Тренировка, Наско Сираков

Последната битка между Лудогорец и Левски не е била уважена от шефове на „сините“.

На в ложата на стадион „Хювефарма Арена“ се е стигнало до прецедент да няма представители на столичани.

Домакините са осигурили отлични условия на хората от ръководството на сините, но никой от тях не е заел предоставените им места, пише „Тема спорт“.

Никой измежду мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Иво Ивков или председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров не е присъствал на 1/8-финалната среща.

Това е много странно, след като Левски бе носител на трофея от миналия сезон и двубоят с разградчани се явяваше като най-важния за сините след отпадането от евротурнирите и значителното изоставане в първенството.

През миналата седмица футболистите на Левски направиха минилагер в Русе за двата мача с Лудогорец, но от ръководството не предприеха организиране на среща с феновете в града и региона, както го правеше преди това – последният случай бе във Варна, когато сините в рамките на една седмица в началото на ноември гостуваха на Черно море и Спартак.

Това веднага насочва мислите на феновете, че сделката за смяна на собствеността е много близо и скоро на „Герена“ ще има нов силен човек.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ