Шампионът на Румъния: Искаме да привлечем Матиас Тисера от Лудогорец

7 Dni Sport06.12.2022
Лудогорец, Матиас Тисера

Лудогорец може да се раздели с един от своите нападатели. Аржентинецът Матиас Тисера е попаднал в радара на шампиона на Румъния ЧФР Клуж, пишат медиите в северната ни съседка.

Собственикът на клуба Йоан Варга е дал зелена светлина за евентуалното привличане на аржентински нападател, който е показал добро ниво през есента в евротурнирите. Според информациите става въпрос именно за Тисера от Лудогорец, който в 10 мача (3 в ШЛ и 7 в ЛЕ) вкара 3 гола.

Цената на нападателя е малко над 1 милион евро. Тисера има договор с разградчани до 2025 година. На този етап обаче шансовете за негово преминаване в състава на ЧФР Клуж са доста малки. През ноември Тисера бе спряган и за аржентинския Расинг.

В Разград вече работят по зимната селекция. Този път тя няма да бъде мащабна. Все пак е възможно „орлите“ да се подсилят с 2-3 попълнения. Засега не се предвижда предлагане на нови договори на Спас Делев и Сисиньо. Техните контракти изтичат през лятото и се очаква да си тръгнат от Разград. Бразилецът е играчът с най-сериозен стаж в лудогорец към днешна дата.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ