Илиан Илиев има две въпросителни пред себе си

7 Dni Sport03.12.2022
Славия - Черно море, Илиан Илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев има две сериозни дилеми преди днешния мач от турнира за Купата на България срещу Локо Пд. Специалистът ще трябва да реши кой да замени наказания Васил Панайотов и на кого да заложи по дясното крило. Почти сигурно на мястото на капитана на варненци ще действа Сула, а зад него с по-дефанзивни функции в средата на халфовата линия ще са Мимито Биаи и Стефан Велев, който от своя страна ще замени напускащия Матеус Клементе. Полузащитникът се присъедини към тима през лятото, избирайки Черно море именно пред Локо Пд, но ексцентричният му нрав не му позволи да се аклиматизира и двете страни решиха да се разделят по взаимно съгласие.

По десния фланг опциите са Виктор Василев и Николай Златев, като на този етап първият изглежда с най-големи шансове да започне от началните минути.

На върха на атаката Илиев ще се довери на Исмаил Иса, а през второто полувреме в своя бенефисен мач ще излезе любимецът на феновете Матиас Курьор. Както е известно, голаджията ще сложи край на кариерата си и ще започне работа като скаут при моряците.

На вратата, както бе и при победата с 2:0 над Литекс в предишния етап на надпреварата, ще бъде Иван Дюлгеров, а непроменено ще остане и карето в защита – Виктор Попов, Живко Атанасов, Босанчич и Цветомир Панов.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ