Милионерката Мирослава Профилирова от „Игри на волята“: Ще Ви кажа цялата истина за луксозния си дворец

7 Dni Sport03.12.2022
Screenshot 2022-12-03 at 8.37.48

Хубавицата не можа да стигне до финала, но не се притеснява. Мирослава се превръща в топ звезда и инфлуенсър след Игрите, а сега е напът да стане и влогър. Брюнетката скоро откри собствен Ютюб канал, където няма да се занимава с обикновени реклами, подобно на нашенските влогъри, а ще се представя като успешна домакиня, ще бъде и водеща.

Мира ще кани гости в луксозния си дом и там ще готвят ястия заедно. Но акцентът няма да са уменията в кухнята, а кулинарията ще ги сближава и предразполага към откровени разговори.

Първи от звездите гости бе Куков. Който напусна шоуто на ранен етап, но стана емблематичен герой на Игрите в 4-ия сезон.

Мирослава и Куков сготвиха заедно родопски пататник. Красавицата, която е от този край показа как се точат домашни кори. Но и той показа завидни умения. Но това, което направи впечатление е модерната обстановка.

Кухнята на Мира е решена в монохромни тонове, които в момента са на почит из Европа, модерни са и в Щатите. Обзаведена е с дизайнерски шкафове, но това, което се набива на очи са готварските уреди, които са вградени и кухненските плотове в черно.


Луксозната голяма маса, на която Мирослава Профирова посреща своите гости по най-добрия начин.

Дневната с трапезария е в стила на кухнята, но там са вкарани бели елементи, които я правят да изглежда още по-луксозно.

Наред стаята се кипри голяма трапезна маса, удобна за разточителните угощения. Куков обаче като специалист, нали е ландшафтен архитект имаше забележка към домакинята. Той я посъветва да освежи дома си, като вкара повече цветя и жива растителност в палата си.


Кадър на Мирослава Профирова в любимия ѝ дом, тя споделя, че го е изградила с много любов.


Мирослава Профирова в личния ѝ фитнес, в който тя поддържа добрата си форма и се грижи за себе си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ