Златна финансова приказка в Левски. По пари ще ходят. Наско Сираков стисна ръката.

7 Dni Sport03.12.2022
Наско Сираков,

За ПФК Левки София има много добри новини. Фенове на „сините“ най-накрая могат да си отдъхнат, това е така, защото според много източници независими един от друг сделката между Наско Сираков и Драган Шолак е въпрос на време и това, да се разберат кога и как да я обявят.

Веднага след стъпването на Шолак и хората му във владение на Левски следва финансова приказка в клуба, която ще се изрази в много аспекти. Лагер в Дубай при най-добри условия, играчи от Саутхамптън, средстава за прилична селекция в ръцете на Станимир Стоилов – нещо, за което той досега и не можеше да си помисли. Все по-добри и по-добри условия от към инфраструктура за първия отбор и акадамията – аспект, в който също ще се работи.

Коментира се също и ремонт на стадиона, за който ще има допълнително информация. „Сините“ фенове са оптимисти след случващото се в последните дни и часове и индикациите, които им дават сегашния собственик – Наско Сираков.

С тази сделка Левски ще се доближи финансово до ЦСКА и Лудогорец, което ще има даде още по-голям шанс, да ги конкурират в първенството и ще направи още по-интересна родната efbet Лига за неутралния зрител.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ