„Причината поради, която Левски все още има старши-треньор е само една. Назовавам Ви истината.“

7 Dni Sport02.12.2022
Лудогорец - Левски,

От Фейсбук профила на Йоана Ангелова – фенка на Левски:

„Моят любим Левски излезе в Разград и показа, че е повече от достоен. Направи така, че за пореден път да бъде ясно, че ние можем да надиграем всички, но и за пореден път се видя, че не помеждаваме. Левски е в серия от осем мача без победа за шампионат. Това е и причината, да се намираме на 6-то място през зимата и да сме на 14 пункта от върха.

Причината поради, която през зимата няма да имаме нов треньор е само една и тя е, че на този пост е Станимир Стоилов. Всеки друг вече да си бе стегнал куфара, но Мъри е различен. Това е човека, който ще напише новата „синя“ приказа, а тя ще бъде по-добра от всичко, което си представяме. Така разсъждавам аз и реших, да го споделя.

Исками се сделката, да бъде обявена час по-скоро и да започне да се действа с пари в клуба. Тогава Мъри ще надскочи тези заплати с по 5 хил. евро заплати и ще надграждаваме. Търпение и подкрепа, затова апелирам.

Ние сме Левски и сме гордостта на България.“, пише фенката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ