Кърваво писмо пристигна в офисите на „Армията“: Титлата е капарирана. Няма да сте Вие.

7 Dni Sport01.12.2022
Септември София - ЦСКА, Саша Илич

Към момента Лудогорец и Левски играят последния мач от есенния дял на efbet Лига помежду си в Разград. Развоя на мача и отменения гол на „сините“ срещу „зелените“ за нарушение в атака е накарало запалянко на тима от „Герена“, да напише следващите редове, които дори е адресирал до съперника от ЦСКА.

Публикувам без редакторска намеса:

„Казвам се Иван Йорданов, фен съм на Левски и съм отвратен. Това, което в момента се случва на „Хювефарма Арена“ в Разград пред очите мои братя и сестри – „сини“ фенове е отвратително, пошло и много грозно. Ясно е, че ние няма да бъдем шампиони, но няма да бъдат и „братовчедите“ ни от ЦСКА. Тези от Разград си имат хора на всяко едно ниво, а и вече не се крият. Много е грозно. С ЦСКА съперничеството ни е пословично във фолклора сме на родния футбол, двата най-големи отбора и така да ни се подгиврават. Нямам думи. Няма да сме ние шампиони, но и Вие няма да сте. Тези са скандални, това виждам аз.“, пише запалянкото.

Фенове на ЦСКА коментират публикацията с очудване, че фен на Левски се обръща там към тях, но до голяма част споделят написаното и казват, че е вярно в цялост.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ