Истината за Радослав Колев – „черната овца“ от „Фермата 8: Мостът на времето“

7 Dni Sport01.12.2022
Радослав Колев,

След като направи десетки безпрецедентни нарушения на правилата във „Фермата“, разпали купища скандали, държа се агресивно с конкурентите си и принуди продукцията да наложи тежки наказания на всички участници, баскетболистът Радо реши да напусне риалитито. Капитанът на Локо предпочете да се оттегли сам пред заплахата съфермерите му да гласуват единодушно за неговото изгонване.

„Тъй като за пореден път нарушавам правилата на „Фермата“ и не искам да причиня отново болка и лишения на моя отбор, поемам цялата вина и ще напусна доброволно предаването, макар и дни преди мечтания от мен финал. Както е казал най-великият българин – ако печеля, печелят всички, ако загубя, губя само себе си“, заяви патетично Радо, перифразирайки Васил Левски.


Радослав Колев и Яни Андреев извън „Фермата“, показват, че са приятели и пазят добри чувства.

Оттеглянето му предизвика вълна от облекчение сред останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева, които той докара до ръба на нервна криза. Заради неговите провинения участниците бяха наказани да гласуват дни наред, а заради агресията му започнаха да се страхуват за сигурността си в стопанството. Повечето от тях бяха убедени, че Радо се е сринал психически и че е по-добре за него да излезе от предаването.


Радо заедно с друг култов участник от „Фермата“ – Ивайло Герасимов на събитие на продукцията.

Баскетболистът си тръгна от риалитито по средата на извънредния дуел с Яни, шампиона от третия сезон на „Фермата“. Тепърва ще стане ясно срещу кого пчеларят ще се изправи отново на Арената.

Автор: „Днес.бг“

В същото време в социалните мрежи тема бива разисквана постоянно и се нижат четиво след четиво. Публикуваме това на Илиян Куйруков, който пише следното. Качваме го без редакторска намеса.

„Много съм горд, че Иван и Андрей приложиха истината в любимото ми предаване и тяхно творение „Фермата“. Така трябва, Радо ли, друг ли е няма значение. Прави такива провокации – аут и това е. Радо ми беше любимец, но няма право да го прави по този начин. Така мисля аз и затова го споделям. Много добро впечатление ми направи и това, че казаха, че Яни ще се третира, като играч, който към момента не е бил на дуел. Яни ще докажа, какво може съвсем скоро. Знае и може много, сега той ми е фаворит.“, пише почитателя на риалитито.


Радо, Хепи Ванче и Христо Стоичков заедно позират за снимка, Камата също бе част от формата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ