Раздялата между милиардерската щерка Лолита Османова и Григор Димитров. Цялата истина.

7 Dni Sport01.12.2022
Лолита Османова, Григор Димитров

Григор е самотен в Милано. Най-добрият ни тенисист е в красивия италиански град без половинката си Лолита. Гришо изглежда замислен в столицата на модата, като този път на лицето му липсва усмивка, пишат колегите от „България Днес“. Димитров не уточнява по каква работа е в Милано и остава в неведение своите фенове.

„Чувствам се добре да се изгубя в правилната посока“, загадъчно казва Григор, който в скоро време не се е появявал с приятелката си. Това предизвиква нови слухове за разрив в отношенията им, но двамата продължават да запазват мълчание по темата.

В същото време Лолита е в Монако, след като през последните седмици бе в английската столица Лондон. Рускинята, която се занимава с психология, говори за отношенията си с хората през годините и поуките, които си е взела.

„В ученическите си години бях доста отворено момиче, исках да бъда приятел с всички, но дори тогава интересите ми се различаваха от тези на връстниците ми, нямах общ език с много от тях, не ги разбрах“, казва Лолита.

По темата пише и столичен ежедневник, там излизат с информацията, че въпреки всички спекулации „раздялата между Лоли и Гришо“ е напълно преувеличена и че всичко с техните отношение е окей. Причината да не са заедно за ангажименти, но те са планирали почивка само за тях двамата и още няколко техни любими хора, която ще се състои скоро между лагера на Григор Димитров в Милано и работните му ангажименти през месец декември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ