Разпускат ЦСКА след огромен банкет в „Литекс Тауър“

7 Dni Sport30.11.2022
Черно море - ЦСКА, Отбор

Банкет за края на състезателната година ще проведе ЦСКА в петък, съобщава „Тема Спорт“.

Той ще се състои в сградата на собственика на армейците Гриша Ганчев – „Литекс Тауър“ и на нея ще присъстват отговорните фактори на „Армията“, треньорският щаб и футболистите.

След тържеството отборът ще бъде пуснат в дълга ваканция. Припомняме, че някои от играчите, като Иван Турицов например, така и не почиваха през цялата 2022 година. В кратката лятна пауза той бе ангажиран с националния отбор, а веднага след това се присъедини към лагера на ЦСКА в Австрия. Сега за армейците е предвидена ваканция от над един месец. Отборът се събира на 5 януари за задължителните медицински изследвания и след това започва да се готви за пролетния полусезон. По всяка вероятност ЦСКА ще проведе зимен лагер в Турция. Очаква се това да бъде обявено съвсем скоро.

И тази година „червените“ ветерани ще се съберат за традиционен коледен банкет на „Армията“, който ще се състои около 20 декември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ