12 часа след финала разсекретиха как Алекса Ерски е похарчил наградата си от 100 000 лева: Истина е

7 Dni Sport30.11.2022
Елица Янкова, Алекса Ерски

След три месеца, изпълнени с изпитания за физиката, ума и волята на състезателите, „Игри на волята: България“ има своя нов шампион. Алекса Ерски надделя над своите съперници в битка с неочаквани обрати и стана големият победител в четвъртия сезон на най-екстремното риалити в телевизионния ефир. Той зае почетното първо място и спечели наградата от 100 000 лв.

Именно тази награда е под прицел от любопитните зрители. Първо тази сума не е 100 000, а е 90 000 лева след, като се заплатят данъците им по закон. Алекса е споделил пред близки за какво ще изхарчи въпросната сума. Тя ще отиде като част от по-голяма сума за закуване на семейно жилище. Такова, в което той и приятелката му Елица да се чувстват добре и да изградят своето бъдеще.

В последния епиозод Алекса получи голяма морална помощ от Елица, след като във видео тя му каза, че го обича.

“За първи път в “Игри на волята” мога да кажа, че съм доволен от своето представяне. Наистина беше много тежка битка от началото до самия край. Имах много достойни противници. Искам да благодаря на Георги и Филип! Благодаря на всички!”, развълнувано сподели Алекса след най-важната си битка. Шампионът по борба започна своя път в “Игри на волята: България” като част от племето на Резервите, влезе последен в истинското състезание, но преодоля всички предизвикателства и завоюва победата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ