Тимът на Хебър привлече бранителят Камен Хаджиев в редиците си

7 Dni Sport28.11.2022
Локомотив София - Лудогорец, Станислав Генчев, Камен Хаджиев

Хебър подписа днес договор с 31-годишния централен бранител Камен Хаджиев. Той стана второто ново попълнение в редиците на пазарджиклии след трансфера на Архан Исуф от ФК ЦСКА 1948 преди 4 дни.

Към Камен Хаджиев имаше интерес и от Пирин(Бл), но в крайна сметка роденият в Гоце Делчев защитник предпочете да подпише с Хебър, където поддържаше форма през последните 30 дни. За последно опитният бранител бе част от състава на елитния Локо (Сф), но взе решение да напусне сам, възползвайки се от клауза в договора си.

Кариерата на 187-сантиметровия защитник започва в ДЮШ-а на Родопа (Смолян), след което той играе за младежките гарнитури на немските СГ Ватеншилд 09 и Шалке 04.

След това се връща в България и заиграва в състава на родния Пирин(Гоце Делчев). Следват периоди в Миньор (Перник) и Локомотив (София). Между 2015 – 2017 г. Хаджиев облича последователно екипите на немския Олденбург и холандския Фортуна (Ситард). След това играе на два пъти за Берое, а в чужбина за унгарския Академия Пушкаш и узбекистанския Пахтакор Ташкент преди да акостира за втори път в Локомотив (София) през миналото лято. Камен Хаджиев има 1 мач за „А“ националния отбор на България и 3 за репрезентацията на „трикольорите“ до 17 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ