Ралица Кашинова от „Игри на волята“: Мълчах достатъчно дълго. Ще Ви кажа истина за Джаферович.

7 Dni Sport28.11.2022
Ралица Кашинова,

Ралица си тръгна от „Игри на волята“, но явно е една от малкото, които не пази лоши чувства към крайъгълния камък на сезона – Евгения Джаферович

Блондинката дори обясни, че Джаферович се е пожертвала заради нея, като не е използвала грошовете си и така отпаднала: „Върнах се в женската коалиция към Джаферович, след като Михаела си тръгна, защото нямаше с кого друг да играя. Хората ме нападнаха, че съм предала Михаела, но аз трябваше да оцелея по някакъв начин. Истината е, че Жени ме защити няколко пъти. Също така не си купи имунитет на съвета, на който вече бях номинирана.

Имахме разговор с Жени след като свърши всичко, за това, че не си купи имунитет или гласове и тя ми каза, че не е сигурна дали би могла да спечели ако отиде на финал заради контузията й. Не искаше да ми отнема шанса, защото според нея, аз мога да спечеля. Реално тя можеше да стигне до едно или две места напред, но на финал нямаше шанс, имайки предвид каква е тежестта на битката. Жени ми помогна и ако бях отишла с някой друг на битка, може би шансовете ми щяха да са по-малки“, призна Ралица в интервю за колегите от „Нова телевзия“.

Тя се съгласи с констатацията на репортера, който я разпитваше, че Джаферович реално се е пожертвала за нея.

„Много се борих да бъда последната жена, която е останала в „Игри на волята: България“ за този сезон. Но може би късметът ми изигра лоша шега. Смятам, че Виктория е много достойна, тъй като се представи много добре на битката и късмета беше на нейна страна. Има такива игри, които сме виждали и в предишни сезони. Подобни битки са изяждали главите на много достойни играчи“, коментира отпадането си точно преди финала.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ