Перица Огнйенович: Дайте време на Младен Кръстаич

7 Dni Sport28.11.2022
България, Национален отбор по футбол, Младен Кръстаич, Иван Иванов - Русия

Бившият футболист на Реал Мадрид и екснационал на Югославия Перица Огнйенович говори пред „Дспорт“.

Той призова да бъде дадено време за работа на националния селекционер на България Младен Кръстаич.

„Всеки треньор се нуждае от време, за да постигне добри резултати. Неговата работа не може да се види веднага. На Кръстаич трябва да му дадете повече време за работа. Младен е много сериозен човек, който работи много здраво. Аз вярвам, че той може много да помогне на българския национален отбор. Той може да постигне добър успех начело на България. България разполага с някои много добри млади футболисти, които показват своето развитие през последната година“, каза Огнйенович.

„Мисля, че младите футболисти, които играят в чужбина са бъдещето на българския футбол. Трябва да бъдем искрени – нито сръбският, нито българският шампионат имат някакво страхотно качество. Вътрешните първенства не могат да дадат достатъчно качествени футболисти за националните отбори“, продължи той.

„Бъдещето и на българския, и на сръбския футбол са колкото е възможно повече млади футболисти да играят в големите първенства. Само по този начин качеството на националния отбор на България ще става по-добро“, добави Перица Огнйенович.

Автор: Иво Стефанов / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ