Георги Илиев – Майкъла: Ще Ви кажа истината. ЦСКА уреждаше мачове.

7 Dni Sport28.11.2022
Георги Илиев - Майкъла,

Бившият футболист и директор в ЦСКА – Георги Илиев, беше гост в подкаста „Неформално с Георги Петков“. Той говори по много теми.

Ето какво каза:

„При Батков и Чорни да не би да нямаше уредени мачове? И ЦСКА не прави изключение, разбира се. Дори на Паро му се наложи да се съобрази. Вярна, само в един мач. Тогава трябваше да загубим от един отбор, за да го оставим в елита.

Какво са виновни БФС на клубовете? Какво им пречи Боби? Да им каже как да си тренират децата в школите ли? И вместо да се сърди, Бербатов трябваше да се учи от Боби. Да му стане вицепрезидент. Както Боби се учеше от Батето. И ако го беше направил, Митко щеше сега вече да е президент.

Преди време бях изпълнителен директор на ЦСКА. Дано имат много такива директори като мен. Аз промених цялата структура. Облякох стадиона, смених климатици, купихме 300 фотьойла, ложи направихме, телевизори, дивани… Всичко е мое, всичко е с фактури. Сега основната тема е ЦСКА да направи нов стадион. Гриша Ганчев и Инджов направиха Панчарево, сега и нов стадион дано има. Това е нашият дом, на ЦСКА. Ние не искаме на друго място. Това е Царска градина. Заради това ние сме там, а Левски е в Подуяне.

В годините винаги Левски и ЦСКА сме се ползвали с протекциите на съдиите. Защо? Защото сме най-добрите. Съдиите не помагат само на Лудогорец, но и на Левски, и на ЦСКА“.

Ето цялото интервю:


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ