Стамен Белчев казва Саша Илич изпълнява, Гриша Ганчев е щастлив

7 Dni Sport28.11.2022
Стамен Белчев, ЦСКА

От Фейсбук профила на Йоан Саучеджиев – фен на ЦСКА:

„Любимият ни ЦСКА изигра първи мач след няколко седмици почивка и се видя, че освен подценяване на отбора на Гигант Съединение май имаше и мисъл за ваканциите, които предстоят. Непрофесионално отношение, което трябва да бъде отчетено и да се стопира, за да не се повтаря пак в бъдещи такива мачове. Все пак успяхме да се измъкнем след рулетката на дузпите, а празника в град Съединение бе пълен.

Искам друго да отбележа. Направи ми впечетление за първи път смисъла от това да имаме дублиращ отбор. Талантите се подготвят в Трета лига от Стамен Белчев, когато му направи някой впечатление с упорство и постоянство, той го посочва на Саша Илич, а той от своя страна, ако прецени от тренировките му дава шанс в официален мач. Именно това се получи в Съединение и съм много щастлив от тази симбиоза. Такъв трябва да е и собственикът ни Гриша Ганчев, който върна Стамен в ЦСКА именно затова, защото си призна, че от всички треньори, с които е работил в ЦСКА само Белчев и Ел Маестро са изграждали играчи. Именно това отново е задачата на родния специалист и той я върши добре. Тепърва ще излизат имена от състава, които Илич пък ще интегрира в първия отбор.

Така мисля аз и още нещо. Трябва да се гледа позитивно – другото е много лесно. Критики се отправят, но градивни, а да плюем безпочвено и да се заяждаме един между друг няма никаква полза. Само ЦСКА и напред към победи и срещу тима на Септември София.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ