Венцеслав Стефанов: Много съм ядосан. Бесен съм. Ще Ви кажа цялата истина.

7 Dni Sport26.11.2022
Десети Конгрес на БФС, Венцеслав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред колегите от „Спортал“ загубата на „белите“ от Лудогорец в efbet Лига. Босът на най-стария столичен клуб изрази претенции към съдийството на Драгомир Драганов и призова президента на БФС Борислав Михайлов да „бие шута“ на унгарския шеф на реферите Виктор Кашай.

„Престъпление! Вие гледахте ли мача? Всичко коректно ли беше според вас? Защо когато мачовете се свирят от шуменския съдия и Кабаков от Пловдив, всичко минава честно? Кой сложи това варненско менте да свири днешния мач? Това беше стопроцентова поръчка! Бесен съм! Пожелавам му на Драганов да си купи свещи с парите. А този Касай ли е, Масай ли е, ще развали първенството! Да се маха от българския футбол! Михайлов трябва по най-бързия начин да му бие шута!

Това е безобразие. Видяхте ли отсъжданията днес? Нито имаше авантаж, нито нищо. Съдията се изявяваше като някакъв пратеник на ООН. Влагаме пари в българския футбол и не искаме да се подиграват със Славия и с българските футболисти!

С какво днес Лудогорец беше по-добър от нас? С какво ни надигра? Много съм ядосан. Парите не ги пуска някоя магарица, изкарваме ги с труд и ги влагаме за развитието на българските момчета, а ето какво получаваме“, заяви Венцеслав Стефанов.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ