Кирил Десподов: Двата мача с Левски са изключително важни за добрия завършек на полусезона

7 Dni Sport26.11.2022
Левски - Лудогорец, Драгомир Драганов, Кирил Десподов

Героят за Лудогорец Кирил Десподов, който отбеляза второто попадение при победата с 2:1 срещу Славия, остана доволен след края на мача. Той се появи от резервната скамейка след почивката и донесе ценните три точки на „орлите“.

Българският национал сподели очакванията си за следващите два мача на отбора, които са с Левски – един за първенство и един за Купата на България.

„Мисля, че заслужавахме повече победата, макар че и Славия създаде доста ситуации за гол. Радвам се, че спечелихме трите точки. Това беше важно.

Според мен и двата мача с Левски са важни. Първо предстои за първенството – важни са трите точки, за да зимуваме на първо място – пред ЦСКА. След това трябва да си вземем и мача за Купата. Няма как да разграничаваме единия двубой от другия. И двата са изключително важни.

Не може да се говори за отмъщение срещу Левски. Излизаме да играем нашата игра. Ще се получи доста добър завършек на полусезона, ако вземем и двата мача“, заяви Десподов.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ