Саша Илич бесен: Днес се състоя един срам. Ще Ви кажа всичко, затова което се случи.

7 Dni Sport26.11.2022
Гигант Съединение - ЦСКА, Саша Илич

Старши треньорът на ЦСКА говори след драмата срещу Гигант Съединение в мач от 1/16-финалите в турнира Sesame Купа на България.

„Армейците“ завършиха наравно 1:1 с тима от Трета лига, но в крайна сметка спечелиха със 7:6 при изпълнението на дузпи.

„Днес атмосферата бе отлична, имаше много публика на стадиона, страхотна атмосфера. Искам да похваля отбора на Гигант, който игра на 100 процента от своите възможности. Имахме късмет при дузпите. За мен това е една лотария. Разочарован съм от нашето отношение към мача и най-вече към това как се представихме през първото полувреме, но и в целия мач“, коментира старши треньорът на ЦСКА.

На въпрос дали отборът е подходил с пренебрежение, Саша Илич отговори: „Със сигурност аз не съм подценил този мач. С оглед на показаното, явно играчите са го направили. Въпреки че и на тренировките говорихме, че нямаме качествата да взимаме лесно нашите мачове. Не искам да влизам в детайли за мача. Играхме срещу отбор от Трета лига, който не отговаряше на нашата физическа подготовка“.

„Единственото хубаво от днешния мач е, че видяхме че не можем да си взимаме лесно срещите, освен ако не даваме повече от 100 процента от възможностите си. За мен този мач е срамен, не само за клуба, но и за самите играчи. Искам да кажа, че четири промени, които направих на почивката не бяха, защото това бяха най-слабите на терена. Катастрофално беше представянето ни в днешната среща, но имахме късмет“, каза Илич.

Старши треньорът на „армейците“ говори и за състоянието на Лазар Туфегджич: „Има проблем. Получи контузия в ситуацията, в която играчът на Гигант получи втори жълт картон и за това реших да го заменя. Нищо хубаво няма да кажа в съблекалнята. Ще се съберем след няколко дни. Единственото хубаво от тази среща е, че разбрахме, че такива мачове не можем да ги взимаме по лек начин“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ