Сектор „Г“ с мигновенна реакция след „срама в Съединение“. Атака по клуба на Гриша Ганчев.

7 Dni Sport26.11.2022
Гигант Съединение - ЦСКА, Бисмарк Чарлс

Фейсбук страницата „Ултра ЦСКА“ веднага атакува отбора след мъчната победа на „червените“ футболисти в Съединение срещу местния Гигант, която ги класира за 1/8 финалите в турнира за Купата на „България“. Тази страница се управлява от ултраси, които преди бойкота заемаха местата си в Сектор „Г“.

„Червените“ привърженици качиха снимка с текст, който гласи следното: „ЦСКА е гордост за България, а не бездушно носене на фланелката.“. Това се случи веднага след победата с дузпи на „армейците“ над Гигант с общ резултат от 7:8 в Съединение – град на 20 км от Пловдив.

В коментарите ЦСКА понася още повече критика. От преглед в една от другите големи групи на „червените“ се вижда цитат на Иван Маринков, който пише следното: „Не ЦСКА, а клуба на Гриша Ганчев ни накара да се срамуваме в хубавия съботен ден. Поздравявам Гигант. Вярвам в Саша Илич, че ще ни вдигне и това е бил само единичен случай. Само ЦСКА!“.

С тази си победа ЦСКА се класира за 1/8 финалите. Там съперник ще бъде Септември София.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ