Саша Илич полудя в Съединение, изкараха го извън нерви. Тръгна на саморазправа с Георги Мечев.

7 Dni Sport26.11.2022
Гигант Съединение - ЦСКА, Саша Илич

Райко Алов остави домакините от Гигант Съединение с 9 души на терена срещу ЦСКА точно преди двете продължения от по 15 минути. Този момент изкара от равновесие Саша Илич, който първо спринтира до съдията на двубоя за обяснение, а после размаха серизоно пръст и тръгна към старши-треньора ня Гигант Съединение – Георги Мечечиев. Думите, които излизаха от устата на сърбина меко казано не са прилични.

Това беше втори червен картон в мача за Гигант Съединение. В 54-ата минута за втори жълт бе изгонен Васил Василев, а в тази ситуация същия цвят видя и Райко Алов.

За втори път през сезона Саша Илич реагира по този начин. Той много държи на здравете на своите играчи и се дразни от подобни неразумни влизания в краката им, които целят да ги наранят и спрат и нищо друго. Такъв случай имаше в Пловдив при визитата на Локомотив, когато Илич поиска обясненение и от Александър Томаш.

След мача двамата си стиснаха ръцете в знак на помирение и се разбраха за въпросната ситуация.


Кадри от върпосната ситуация в Съединение, когато Саша Илич поиска обяснение от Георги Мечечиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ