Чавдар отряза Балкан за мач на осветление

7 Dni Sport26.11.2022
Футбол,

Срещата от 17-ия кръг на Югозападната Трета лига между Балкан и Чавдар Етрополе трябваше да се играе в събота, 26 ноември, но бе отложена, тъй като в неделя Чавдар има мач за Купата на България във Варна със Спартак. От Балкан поискаха мачът да бъде отложен за сряда, 29-ти ноември.

Това обаче не бе уважено, а от БФС съобщиха, че тази дата не била изгодна за Чавдар Етрополе. Така бе определена датата 1 декември, четвъртък, с начален час – 14.00. От ФК Балкан 1929 предложиха срещата да бъде играна от 17.00 ч. на електрическо осветление, като се обосноваха, че този ден – 1 декември, четвъртък е празникът на Ботевград.

За желанието на Балкан бе уведомен клубът от Етрополе, но оттам отказали и това предложение. Така отложената среща между Балкан и Чавдар ще се играе на 1 декември от 14.00 часа на терена с изкуствено покритие на Герена.

От клуба апелират своите привърженици, най-вече онези, които не са на работа, да дойдат на стадиона и да подкрепят тима в този много важен мач между втория и третия във временното класиране.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ