Лудогорец набеляза бразилски десен бек, Анте го желае в редиците си

7 Dni Sport26.11.2022
Лудогорец - ЦСКА, Анте Шимунджа

Лудогорец проявява интерес към бразилски десен бек, собственост на Интернасионал, който обаче в момента е пратен под наем в белгийския Серкъл Брюж. За това информира torcedores.com. Става дума за 22-годишния Хейтор.

Защитникът има договор за преотстъпване до лятото на 2023 година, но Серкъл Брюж смята да го освободи през зимата и той ще се завърне в тима от Порто Алегре през януари.

Засега има разминаване между Лудогорец и Интернасионал относно срока на отдаване под наем. Разградчани искат да се възползват от услугите на футболиста за половин година, до края на сезона. Интернасионал е по-склонен да подпише за година и половина. Развитие около бъдещето на родения през 2000-а бек се очаква следващия месец.

Шампионите усилено търсят заместник на Сисиньо, който на 26 декември навършва 34 години, а старши треньорът Анте Шимунджа няма много опции на позицията десен бек.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ