Съпругът на Джаферович от „Игри на волята“ ядоса продуцентите: Ще Ви кажа цялата истина. За тормоза и заплахите също.

7 Dni Sport26.11.2022
Screenshot 2022-11-26 at 9.12.51

Може би нямаше по-„хейтвана“ участничка в “ Игри на волята “ тази година от Евгения Джаферович . Едновременно с това нямаше как да не изпъкнат и положителните й качества – сила, стратегия и изразени лидерски умения.

Независимо от това дали сте били от поддръжниците на Жени или сте стискали палци да отпадне, няма как да не признаете, че без нейното участие „Игрите“ няма да са същите.

Хилядите нападки и злобни коментари в мрежата обаче нямаше как да оставят равнодушен мъжът на Жени, Ваня Джаферович , който показа нагледно какво е направила първо жена му след излизането от „Игри на волята“.


Малкият син на Евгения Джаферович я усмивка с подарък – красиво червено меченце, с което изразява любовта си.

„Вчера Жени приключи своето участие в Игри на волята. Отпадна на крачка от финала. Хората казват, че в такива предавания се помнят само победителите и това си е така, но аз смятам, че освен победата е важно и по какъв начин си повлиял или променил самата игра.

Жени беше един от най-запомнящите се участници във всичките сезони досега. Без значение дали някой е харесвал играта ѝ или не, тя определено я направи по-интересна за гледане. Начинът на говорене, мисъл, стратегически ходове, обмислени винаги предварително, уравновесеност, спокойствие, както и борба, без отказване до самият край, са само някои от нещата, заради които се гордея, че имам такъв човек до себе си.

За съжаление през последните няколко месеци получихме и много гадни коментари, заплахи и бяхме тормозени . Повечето от тях бяха написани неграмотно, с необяснима злоба и омраза, което ме кара все повече да губя надежда в това общество.

Как може да мразиш някого, след като не го познаваш и си го гледал само по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този начин? Чудя се вече, дали искам децата ми да израстват в такава среда и има ли изобщо смисъл..

И също така, искам да кажа, че въпреки че сме публични личности, и ние имаме емоции, страхове и чувства. Не сме роботи. Бъдете здрави и се опитайте да обичате повече“, завършва признанието си Джаферович, а видеото му предизвика бурни реакции. Няма как човек да остане равнодушен пред неподправената радост, с която Джаферович най-накрая се събра с дечицата си след дългото отсъствие:


Щастлив семеен момент между Евгения Джаферович, съпруга ѝ Ваня Джаферович и децата им.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ