Мануела Тонева от „Игри на волята“: Писна ми да Ви мълча. Ще Ви кажа за кирливите ризи на Виктория и Алекса.

7 Dni Sport25.11.2022
Мануела Тонева,

Чаровното миньонче от “ Игри на волята „, Мани , приключи участието си в риалитито на метри от големия финал. Въпреки това обаче, тя получи топлата подкрепа на зрителите и много положителни коментари.

Борбената блондинка отпадна заедно с Мира в елиминационна битка, в която участваха още Георги и Ралица, които останаха в риалитито.

В предаването „На кафе“ чаровната Мани разкри някои интересни неща около участието си:

„С Илиян и Фейгин си допаднахме страшно много и затова си останахме заедно докрай.

Приятели сме и извън предаването и си прекарваме страхотно заедно.“

Относно отношенията ѝ с Виктория и Алекса , тя сподели, че най-неприятни са били психоатаките от тяхна страна срещу нея и Фейгин. Именно това ги е накарало да се отделят като групичка.

„Те ни нападаха, защото си имахме собствено мнение и се сърдеха, че не правим това, което те искат. Това бе причината за нашия саботаж. Ние бяхме нарочени и щяхме да сме номинирани постоянно. Макар че ни беше неприятно да го направим, просто нямахме друг избор.“

Мани е благодарна на всички, които са я подкрепяли по време на игрите и е изключително щастлива, че е била част от преживяването.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ