Цялата истина за огромната любов на Григор Димитров – Лолита Османова

7 Dni Sport25.11.2022
Лолита Османова,

От доста време е известно името на голямата любов на Григор Димитров – Лолита Османова. Ще Ви разкрием, коя е тя и ще ви запознаем с любопитни факти за руската красавица омаяла нашето момче.

Лолита е на 28 години. Дъщеря е на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор Димитров.

Кръстената на героинята на Набоков дама има един брак зад гърба си. През 2017 г. се е омъжила за син на милиардер – Гаспар Авдолян, син на олигарха Алберт Авдолян, а сватбата им струвала 25 млн. долара! Сватбата се провежда в „Долби тиътър“ на булевард „Холивуд“ в Лос Анджелис – залата, в която се връчват филмовите „Оскар“-и. На гостите на тържеството е пяла Лейди Гага.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores)

Младоженците не изпращат обикновени покани за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка „Оскар“, химикалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. На сватбата присъстват 800 гости. Половин милион долара са похарчени само за цветята за събитието.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores)

Сватбената торта е на 10 етажа. Роклята на булката е на Зухаир Мурад и тежи 50 кг. Сватбата е толкова разкошна, че заема първо място в класацията сватба на годината.

Само година по-късно Лолита е разведена.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores)

След като отново е свободна, Лолита не скучае – тя пътува, ходи на почивки, води моден блог и се радва на живота.

Григор и любовта му са се запознали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира.

Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии. Лолита е отличничка от Московския университет със специалност „Международни отношения“. В момента е бизнесдама и шеф на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски език в 7 държави.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ