Феновете на Спартак (Варна) със страшно разкритие: Опитаха да убият клуба ни, но ние измъкнахме от мафията плячка за милиони!

emblema

От най-силната фракция на привържениците на ФК Спартак (Варна) – Синдикат 12, разпространиха отворено писмо до медиите, с което поканиха всички спартаклии на 100-годишния празник на клуба.

Както е известно, той ще започне на 28 август с шествие от площад „Севастопол” по бул. „Княз Борис” до Операта.

Поместваме отвореното писмо без редакторска намеса:

„Приятели Спартаклии, ветерани на клуба, футболисти, деца от школата и родители. Опитаха се да убият СПАРТАК Варна! Откраднаха му всичко! Дванайсет години клубът бе сринат, унижаван и тъпкан! Но не успяха да убият любовта и предаността на хиляди хора към синьо – бялата идея! Защото тя е много повече от един футболен мач, от два часа развлечение на стадиона. СПАРТАК Варна са човешки съдби на няколко поколения. Вярност и отдаденост на клуба до последен дъх, буквално! Това, което направихме с дружни усилия през последните години, е прецедент в историята на България – да измъкнеш от ръцете на мафията „плячка за милиони левове“ и да върнеш всичко това на гражданите и бъдещите поколения. Осъзнавате ли го? И всичко това навръх 100 годишния юбилей на СПАРТАК. Няма как да не сме горди с този факт. Няма как да не сме изпълнени с оптимизъм, като виждаме как с всеки изминал ден клубът се изправя от пепелта като птица Феникс. Не ни остава нищо друго, освен на 28 – ми август да сътворим един запомнящ се празник за нас и целия град. Каним абсолютно всички, които са съпричастни с идеята Спартак. И най-вече тези, които заради разочарования, през годините са останали встрани от събитията. Скоро ще се завърнем отново в нашия дом – реновирания стадион „Спартак“. Време е отново да бъдем заедно! Чакаме всеки един Спартаклия на 28 – ми август в 18 ч. на площад „Севастопол“ във Варна, откъдето ще тръгне шествието до площад “ Независимост“ и операта на града – мястото за официалната церемония. Да покажем на цяла България, че СПАРТАК ВАРНА ТОВА СМЕ НИЕ!”

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ