Любо Ганев: Ще Ви кажа цялата истина за напускането на Мартин Стоев, става въпрос за много пари

7 Dni Sport24.11.2022
България U20, Волейбол, Мартин Стоев

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев обяви причината Мартин Стоев да не остане наставник на младежкия национален отбор.

„Знаете, че Мартин Стоев искаше да води мъжкия национален отбор. Беше сред обсъжданите имена, но УС взе друго решение и се спря на Пламен Константинов. 25 човека са в управата, всичко се слага на масата, дават се мнения и накрая „Глас народен, глас Божи“.

„Мартин води този отбор 4 години, опитах се да го уговоря остане. Предстои им световно първенство на момчетата. Условията, които искаше, нямаше как да му бъдат подсигурени. Нямаме възможност да плащаме на треньорите на подрастващите, както в мъжкия и женския представителен тим.“

„Просто не успяхме да се разберем за финансовите условия. Мартин направи много за този отбор и за волейболна ни като цяло и заслужаваше да води отбора на световни финали. Но каза, че няма да продължи при досегашните условия. Никой не може да му отнеме заслугите и никой не ги омаловажава“, коментира в студиото на „бТВ“ Ганев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ