Талант на Етър стана носител на наградата “Трифон Иванов”

7 Dni Sport24.11.2022
Етър, Павел Иванов

Младият футболист от школата на Етър Павел Иванов е новият носител на наградата „Трифон Иванов“, връчвана от Община Велико Търново.

Призът се присъжда ежегодно от 2017 г. насам за най-добрия футболист на възраст между 15 и 19 години, състезаващ се за клуб на територията на общината. Ето какво съобщиха „виолетовите“ в официалния си сайт:

„Това е единодушното решение на комисията с председател проф. Георги Камарашев, в която влизат още Бончо Генчев, Деян Куздов, Георги Недев, Георги Давидов, Игор Бакьов и Анатоли Петров. Предложението бе гласувано и прието единодушно от Общинския съвет на днешната сесия. Номинацията бе направена от ФК Етър. Павел Иванов е футболист на „виолетовите“ от 2014 г. насам, един от капитаните е на набор 2006 г. Вече е бил носител наградата МБМ „Най-добър футболист – София 2017/2018“, както и на наградата „Кока-кола къп 2018“.

Той е възпитан и целеустремен, посочват още от клуба, а в експертната оценка на треньорите се казва още, че е перспективeн, волеви, постоянен и дисциплиниран. Носители на наградата „Трифон Иванов“ досега през годините са били Десислав Пенев, Стелиян Добрев, Калоян Ненчев, Кристиян Димитров и Росен Върбишки. В памет на легендарния защитник по инициатива на кмета Даниел Панов всяка година се провежда и детски футболен турнир на стадион „Ивайло“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ