Виктория Григорова от „Игри на волята“ търпя, търпя и проговори: Ще Ви кажа цялата истна, няма да Ви мълча я.

7 Dni Sport24.11.2022
Виктория Григорова, "Игри на волята",

Този сезон на „Игри на волята“ видяхме на Арената силни амазонки – жени, които са готови на всичко на победата. Такива, които не се страхуват да излязат в битка и да демонстрират физическата си сила, уменията за редене на пъзели, баланс, воля и хъс за победа. Жени, които имаха и много добра социална игра – те обединиха и силни, и слаби около себе си и бяха лидери – водеха племето си към победа, даваха заповеди и съплеменниците имаха техния респект и слушаха всичко, което казвам.

Говорим точно за силни жени като Виктория.

На Арената тя демонстрира много добри физически качества. Дори на елиминационната битка на Фейгин и Мани тя почти успя да спечели предимство за фигуристката и да победи Филип на изцяло мъжка битка с повдигане на тежка гума и редене на пъзел.

По-късно Фейгин в блиц интервю пред vbox7 сподели, че не е трябвало да позволява на Виктория да се държи така с нея и определено осъди поведението ѝ.

Виктория реши да отговори на хейта така: „Моето поведение е реципрочно на тяхното“, заяви тя в Instagram, отговаряйки на въпроса дали съжалява, че се е държала грубо с другите.

Фейгин, но пък показа уважение към тях. „Разбираме честта и достойнството по различен начин“.

Волейболистката заяви, че е създала някои доста ценни приятелства – като това с Алекса, Елица, Ралица, дори с Куков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ