Илиян Стефанов започна бегови упражнения

7 Dni Sport24.11.2022
Славия - Левски, Илиян Стефанов, Галин Иванов

Атакуващият футболист на Левски – Илиян Стефанов – започна бегови упражнения. 24-годишният играч проведе вчера занимание на „Герена“ извън основната група. Той участва в загрявката на тима, след което завъртя няколко обиколки на помощното игрище. Стефанов проведе и дълъг разговор със Станимир Стоилов, като бе в добро настроение.

Халфът получи контузия в глезена при нулевото равенство с ФК ЦСКА 1948 на 29 октомври. Тогава той бе лошо застъпен от централния защитник на гостите Елитон и напусна принудително терена.

След мача кракът му бе обездвижен с шина и не взе участие в следващите четири мача на сините – три за първенството и един за Купата на България. Травмата му попречи да играе и за националния тим в контролите с Кипър и Люксембург, тъй като бе получил повиквателна от селекционера Младен Кръстаич.

Очакванията са, че Стефанов няма да бъде рискувай в предстоящите двубои с Лудогорец. Желанието на Станимир Стоилов е 24-годишният национал да бъде напълно готов за старта на подготовката в началото на януари.

Автор: „Тема спорт“



За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ