Човек от продукцията на „Игри на волята“ си развърза езика: Ще Ви кажа цялата истина и какво има вътре.

7 Dni Sport24.11.2022
Screenshot 2022-11-24 at 8.30.22

„Игри на волята“ е предаване за физическа издръжливост и воля, но и за социална игра и хитрост. Голяма роля изиграват т.нар. грошове, благодарение на които можеш да си закупиш имунитет или гласове.

Немалко пъти сме виждали как точно грошовете са спасявали някого от елиминация или са му докарване неподозирани и големи предимства в битки, които са го придвижвали напред в предаването.

Типичен пример за това е победителят от миналия сезон на „Игри на волята“ Андрей, който беше нарочен от племето си и изпращан на почти всяка елиминационна битка, но той успешно си послужи със спечелените грошове и стигна до финал.

Друг пример е Мани от предишния сезон, която поне три пъти спечели елиминационна битка и бързаше да използва всеки спечелен грош, за да си купи имунитет или предимство в битките.

Човек от продукцията на предаването реши да разкрие в социалната мрежа Тик Ток какво наистина съдържат торбичките с грошове.

Истината е, че всичко е зрителна илюзия – торбичките са пълни със сено за обем и с 2-3 изкуствени монети, за да дрънчат като истински грошове.

Вижте повече тук:

@_funny_moments_bg_ Тайната е разкрита! Ето какво има в кесията с грошове в Игри на Волята. #игринаволята2022 #игринаволята #игринаволятасезон4 #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound – Funny moments


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ