„Истина е селекциокционерите си стиснаха ръцете. Играч на ЦСКА с трансфер в националите.“

7 Dni Sport23.11.2022
Ботев Пловдив - ЦСКА, Саша Илич

Шефовете на ЦСКА са постъпили далновидно и са разрешили на своя национал Християн Петров да се присъедини към лагера на младежките национали, съобщава колегите от „БЛИЦ“ позовавайки се на свои източници в БФС.

Централният защитник на „червените“ не бе използван от селекционера на мъжете Младен Кръстаич в двете контроли с Кипър и Люксембург и сега ще бъде на разположение на Александър Димитров за мача на младежите с Босна и Херцеговина в петък.

Младите „лъвчета“, сред които имаше цели четирима дебютанти, се представиха на отлично ниво в срещата със Словения, завършила 0:0. Направи впечатление тяхната борбеност и висока концентрация и желание за себераздаване. Александър Димитров е същински факир в създаването на национали, като близо 10 момчета, играли под негово ръковfдство при младежите, се превръщат в гръбнак за първия отбор.

В момента на разположение на Димитров са седем нови млади национали, в това число и Мартин Георгиев от Барселона, който също е амбициран да се докаже в петък.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ