Алекса Ерски към Мирослава Профирова от „Игри на волята“: Ще ти кажа цялата истина.

7 Dni Sport23.11.2022
Screenshot 2022-11-23 at 12.45.02

„Игри на волята“ вече е в такъв етап, че всеки играе за себе си, но ето че все още се намират и участници, които се раздават заради другите самоотвержено на крачка от големия финал. Точно такава битка гледахме миналия петък, когато Алекса избра Мирослава за свой поддръжник на елиминационната битка.

Съревнованието определено беше тежко, а съперник на Мира беше Георги – силите им далеч не бяха балансирани. Докато двамата носеха на раменете си собствената си тежест, а торбичките продължаваха да се трупат една след друга, Алекса забеляза, че Мира започна да трепери и да разваля стойката си под тежестта на торбите.

Въпреки че той я предупреди няколко пъти да се откаже, защото няма чак такава нужда от предимство в предстоящата битка, тя държа до последно. Накрая самият Алекса посегна и свали тежкия прът от раменете ѝ.


Красивата Мирослава Профирова показва изваяна фигура в домашния си фитнес салон. 

„Истинска майка и жена. Благодаря!“, написа по-късно сръбският борец в Instagram към кадър от битката. Всички бяха впечатлени от упоритостта на Мира, а някои дори коментираха в социалните мрежи, че ако Алекса не ѝ беше попречил, 35-годишната майка на две деца щеше да държи до последно и дори може би имаше шанс да сломи Георги.


Щастливата Мирослава споделя, че по-голямо щастие от това да чуеш думате „мамо“ няма.

Под снимката двамата събраха и куп положителни коментари: „Лоялността е толкова рядко качество…. Евала на двама ви, евала и на Виктория, за която коренно си промених мнението. Както каза Мирослава, пари се вадят и се харчат, другото е по-важно!“, „Истински пример е Мира, а ти си много достоен финалист“, „Браво на Мира! Страхотно представяне! А за Алекса това беше поредно доказателство, че е достоен за финалист!“.

Независимо от развоя на играта за преимущество, Алекса все пак успя да победи Зорница със смазваща преднина и тя отпадна на крачка от финала. След обединението на племената в понеделник, Алекса и Мира продължават да се пазят един друг, докато Виктория опитва да преговаря и с Джаферович за отстраняването на Мани.

Мира и Ралица бяха последни в играта в снощния епизод и автоматично се превърнаха в първите номинирани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ