Капитанът на „моряците“ спира с футбола, става шеф в клуба

7 Dni Sport23.11.2022
Черно море - Левски, Даниел Димов, Станислав Костов

Капитанът на Черно море Даниел Димов окача футболните обувки. Това стана ясно, след като играчът е минал консултации при специалисти в София, които са му обяснили, че след контузията трудно може да се завърне на терена.

Димов получи травма в края на миналия сезон и въпреки, че и в момента се опитва да води някакъв тренировъчен процес, докторите са били категорични, че бившият играч на Левски трудно може да се възстанови, за да продължи с футболната си кариера. Предвид това и, че договорът на бранителя с „моряците“ изтича през лятото, той се опитва да си уреди пост в клуба.

Идеята на Димов е да убеди собствениците на варненския клуб, че може да бъде полезен като спортен директор. Това обаче трудно може да се случи, поне докато треньор на Черно море е Илиан Илиев. Отношенията между двамата са обтегнати, след като капитанът на Черно море вини за контузията треньорското ръководство и медицинския щаб на „моряците“, които са го „натискали“ да играе с болки.

Затова на първо време железният бранител ще приеме каквато и да е позиция, с опция след време да влезе в ръководството на родния си клуб.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ