Зорница Стоилова вбеси продуцентите на „Игри на волята“. Разсекрети за победителя във формата.

7 Dni Sport23.11.2022
Александра Фейгин, Зорница Стоилова

Зори беше противоречив играч в риалити формата, но навън явно също няма да спред да скандализира с изказванията си

Последният отпаднал от Арената на „Игри на волята“ сподели, че тя си била фаворит за голямата награда, но сега като отпаднала на второ място бил Филип. Тя каза още пред Vbox, че може да победи всички жени в предаването и да е големият финалист, но за съжаление не си изиграла добре социалната игра.

Зорница смята, още че не е била подценявана от останалите играчи. „Даже напротив – всеки един вижда, че съм добра на арената и могат да оценят моите качества“. Относно хейта, който се излива в социалните мрежи, Зори каза, че не ѝ пречи и не се засяга, дори понякога отговаряла, защото ѝ било кеф.

След предаването живота ѝ си продължил по същия начин. „Мисля, че успях да намеря истински приятели. В лицето на Александра Фейгин, бих казала на Елица, Мирослава, чувствам близък и Валери, пише fakti.bg . С повечето участници съм си приятел и сме в добри отношения. Мирела също ми е близка“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ