Левски маха несменяем титуляр! Сините се разделят с футболист, възроптал при забавянето на заплатите!

Левски Черно Море 2ро (11)

Ръководството на Левски и халфът Жорди Гомес преговарят за раздяла. Очаква се тя да стане факт до края на месеца. 33-годишният футболист пристигна на “Герена” преди година. Той бе несменяем титуляр – през 2017/18 записа 38 двубоя във всички турнири, в които отбеляза 5 гола. Гомес бе човекът, който пропусна дузпа във финала срещу Славия за Купата на България, който в редовното време завърши 0:0, а впоследствие “сините” загубиха след удари от бялата точка.

През тази кампания Гомес също бе на терена във всички мачове – влезе като резерва единствено при равенството с Черно море, а в останалите бе титуляр. Той още не е открил головата си сметка, а онзи ден асистира на Станислав Костов при попадението на нападателя срещу Ботев (Враца). Гомес обаче вероятно щеше да играе по-рядко, ако не бяха контузиите на Кали Тиам и Филипе Нашименто, както и ако Левски не бе изпуснал през лятото Роман Прохазка като свободен агент. Испанецът бе един от хората, които надигнаха глас в съблекалнята, след като шефовете забавиха възнагражденията на отбора.

От ръководството на клуба вече работят по привличането на нов халф. Освен да се вземе полузащитник, новият треньор Славиша Стоянович настоява и за привличането на бек и нападател.

“Тема спорт”

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ