Проблеми за Ботев Пловдив

7 Dni Sport22.11.2022
Ботев Пловдив - ЦСКА, Желко Копич

Куп проблеми има да решава старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич преди двубоя с Черноморец Балчик за Купата на България. 1/16-финалът е в петък от 13:30 часа край морето. Хърватският специалист няма да разчита на наказаните Самуел Супрайен, Мохамед Брахими и Николай Минков.

Твърдо аут заради контузии са още двама – Рой Херман и Джеймс Eтo’o. Още двама пък ще висят до последно. Елвис Ману и Дилан Мертенс тренират на облекчен режим заради различни травми. Те пропуснаха контролата с Литекс по време на паузата заради националните отбори.

По този начин Желко Копич ще има сложна задача с окомплектоване на състава за гостуването на третодивизионния тим. При успех на осминафиналите Ботев Пд ще гостува на Славия.

В щаба на канарчетата са започнали разузнаване на аматьорския си съперник за купата – Черноморец Балчик, който се представя на високо ниво в Североизточната Трета лига. Отборът е лидер, като няма загуба -12 победи и 1 реми.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ