Обрат, ФК ЦСКА 1948 няма да преведе огромна сума на Берое

7 Dni Sport22.11.2022
Абубакар Тунгара,

ФК ЦСКА 1948 най-вероятно ще заложи тази година на селекция от чужбина. С едно или две изключения, съобщава „Мач Телеграф“. Смяташе се, че „червените“ вече са се уредили с една от най-апетитните хапки в родното първенство – Абубакар Тунгара.

Звездата на Берое има договор само до лятото. Смяташе се, че столичани, както и други кандидати за подписа му, ще се възползват от това и ще го спазарят със „зелените“ при изгодни условия, стига преди това да се разберат с Тунгара за личните му условия. Благодетелят на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов на няколко пъти гледа мачове на Берое и се смяташе, че е изпреварил конкуренцията за голаджията. „Червените“ обаче вече инвестираха сериозни средства в таран – Евгений Сердюк.

До този момент обаче той разочарова с изявите си и дори не може да си гарантира постоянно титулярното място, но шефовете на клуба се надяват, че ще настъпи обрат в изявите му след Нова година. Нулев интерес от страна на Любо Пенев пък има към друг спряган за отбора футболист – Светослав Ковачев от Арда.

Осен това във ФК ЦСКА 1948 все още не са решили твърдо с кои играчи са готови да се разделят. Това ще зависи най-вече от селекцията, която ще бъде направена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ