Шагоян: В ЦСКА подобрих играта си, скоростта в България е по-висока от тази в Армения

7 Dni Sport22.11.2022
ЦСКА - Локомотив София, Жираир Шагоян

Офанзивният играч на ЦСКА Жираир Шагоян обра овациите на арменските медии за представянето си с националната фланелка в контролите срещу Косово (2:2) и Албания (0:2).

В първия спаринг той реализира и дебютния си гол за мъжкия тим на Армения. 21-годишният футболист посочи, че за добрата игра много е помогнал престоят му в България. Шагоян отчете, че на „Българска армия“ е подобрил физическата си форма.

„Щастлив съм, че с работата си в клубния отбор си заслужих титулярно място в националния. Започнах срещу Косово с единствената мисъл да вкарам. Много съм щастлив, че го направих. Но нямаше да мога, без да отида в ЦСКА. Когато се преместих в този клуб, осъзнах, че трябва да наблегна много на тренировките за физика.

Тя е много важна, защото в началото изпитвах сериозни трудности в новото първенство. Отделно от това скоростта, с която се играе, е много по-висока от тази в Армения“, каза Шагоян, цитиран от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ