Тити Папазова: Да истина е ЦСКА ще бъде шампион. Знам го чуйте ме.

7 Dni Sport22.11.2022
Левски - ПАОК, Тити Папазов, Иво Ивков

Президентът на баскетболния Левски – Констатин Папазов изрази задоволството си от победата с 95:92 над ЦСКА след продължение. Тити заяви, че „сините“ са имали за цел да покажат добрата страна на спорта и поздрави „червените“ за свършената работа.

“Прекрасен мач. Ние имахме за цел да покажем добрата страна на спорта, където няма извращения, войни и да има спорт, който до последната секунда държа в неизвестност едните и другите. Имахме малко повече спортен шанс. Те бяха фаворити преди двубоя.

Казал съм го още в началото на годината и го вярвам, че ЦСКА ще стане шампион. Трябва един отбор да има търпение и да се изгради. Изненадващо за мен прегоряха двама основни играчи в лицата на Алекс Симеонов и Андрей Иванов. Истинска битка. Когато няма психологически натиск, ние умеем да се справяме. Митко работи много добре, работи с хиперенергия. Отборът частично си е получил заплатите. Смятам, че Левски ще оцелее. Ние имаме за цел тази година да радваме друг вид публика. Роднини, приятели. Можем да бъдем подкрепяни, дори и без специални гости.

Аз смятам, че ЦСКА извървя неистов път през тези 13 години. Всичко се слагаше тухла по тухла. За мен е необяснимо при такова отсъствие това дерби да е оценено по този начин от хората. Убеден съм, че на 23 януари, когато ЦСКА е домакин, залата ще бъде пълна, защото тези, които не вярваха, са видели по телевизията. Ние ще си извървим пътя както ЦСКА стигна дотук 13 години. Така заедно ще извървим пътя, докато напълним залата. Едва ли ще можем да направим толкова интересен и убийствен трилър. Ние сме артистите и когато спечелим, публиката ще бъде тук”, заяви Папазов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ