Саша Илич е безкомпромисен, взе решение: Тръгвайте си от ЦСКА, вие нямате място в отбора

7 Dni Sport21.11.2022
ЦСКА - Арда Кърджали, Саша Илич

ЦСКА спечели рекордни точки в актива от есенния дял си в сравнение с последните няколко кампании. Това дава на Саша Илич и екипа му самочувствие и огромно желание желание през зимата да направят подходящите настройки и подсилвания в състава си, за да бъдат реална конкуренция на Лудогорец през пролетта и да успеят да ликуват с титлата през май.

Една от задължителните стъпки е неефективните играчи, които не са оправдали доверието на треньорския екип да се бъдат освободени, а след това на тяхно място да бъдат взети по-класни. Такива, които правят разликата. Именно на това се е решило спортно-техническото ръководство на 31-кратните шампиони на България, пише столичен ежедневник.

Саша Илич е решен да постъпи коректно с избраните играчи, но отбора е по ценен и ще трябва да се раздели с тях. Има играчи, за които се коментира, че ще напуснат ЦСКА през зимата, но официална информация все още липсва. Мено Кох и Енес Махмутович са в този списък. Там фигурират и още няколко чужденци. Ще трябва да се решава какво ще се прави и с българите, които са под наем в Берое и Пирин Благоевград, а именно Митко Митков, Калоян Кръстев и Мартин Смоленски.

„Илич няма да им цепи басма. Решил е, че играчите, които са го подвели ще си тръгнат, а на тяхно място ще се опита да привлече класа. Такива играчи, които правят разликата. Това е веруюто му във футбола. Изходната позиция, в която той и екипа му поставиха ЦСКА за пролетта също го налага. Има водени разговори с играчи, но все още нищо официално. Имат желание от спортно-техническия щаб новите играчи да бъдат привлечени преди първия ден от лагера.“, допълва в своята статия въпросното издание в днешния си брой.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ